HR vacature plaatsen

Uw HR-vacature gratis online? Dat kan (zonder verdere voorwaarden) op HRnetwerk.nl!

HRnetwerk.nl is opgericht met als doel het HR-vak te versterken. De website biedt vele mogelijkheden tot het uitwisselen van kennis, ervaringen en ontwikkelingen op het gebied van Human Resources. Extra service binnen HRnetwerk.nl is het kosteloos plaatsen van vacatures.

Vacatures plaatsen op HRnetwerk.nl
Een vacatureplaatsing op HRnetwerk.nl is altijd inclusief logo en link naar de website en/of het sollicitatieformulier. De eerste alinea, het logo, standplaats, niveau en aantal uren worden getoond op de pagina Vacatures. Dit is de best bezochte pagina binnen HRnetwerk.nl!

De nieuwste vacatures en stages komen ook op onze homepage en in onze wekelijkse nieuwsbrief. Daarnaast worden de nieuwste vacatures wekelijks in een aparte nieuwsbrief verstuurd.

Voorwaarden voor plaatsing
HRnetwerk.nl plaatst alleen vacatures voor haar eigen doelgroep. De (stage-)functie moet zich in het HR-vakgebied afspelen. 

 

Werkwijze
Vacatures kunnen in eigen beheer worden geplaatst. U hoeft zich slechts één keer te registreren. Na bevestiging van uw registratie kunt u inloggen en direct uw vacatures plaatsen.

Na één maand ontvangt u bericht over de status van de vacature. Indien deze nog niet vervuld is kunt u deze kosteloos en vrijblijvend laten staan. Desgewenst kan ook bij plaatsing een verloopdatum worden ingevuld. Is er geen expliciete sluitingsdatum dan adviseren wij een datum twee maanden na plaatsing in te voeren.


Achtergrond
HRnetwerk.nl zoekt continu naar zo veel mogelijk vakgenoten die een bijdrage willen leveren aan ons initiatief. Door gratis plaatsing aan te bieden bereiken wij hiermee een groot deel van onze doelgroep.


>> REGISTREER NU en beheer uw eigen vacatures!


Vragen? Stuur ons een e-mail.
Indien gewenst plaatsen wij de vacature voor u. Gebruik hiervoor bovenstaand e-mailadres.


* Vacatures voor intercedenten en consultants worden niet geplaatst.

 

Sociale Media
    
    
    
Inzet van arbeidbeperkte
1.
Ja, in onze organisatie werken meerdere arbeidsperkten
2.
Ja, in onze organisatie werkt 1 arbeidsbeperkte
3.
Wel over gedacht
4.
Nee, dit past niet in onze organisatie
   |   Bekijk resultaten
HR Adviseur, dit is je uitdaging Met meer dan 90 jaar internationale ervaring met alle soorten tanks en industriële installaties kan Verwater haar klanten een volledig spectrum aan diensten bieden bij onderhoud- en constructiewerken. Door deze brede ervaring voeren ze projecten multidisciplinair uit en bieden ze totale onderhoudstrajecten aan. Verwater is volop in beweging en verder aan het p... Lees meer »

Geen gegevens.
  • 1 op 2 mannen wil minder stressvolle job om meer tijd te hebben voor kinderen

    Bijna de helft van de mannen heeft een voorkeur voor een minder stressvolle baan om meer tijd voor de opvoeding van de kinderen over te houden. Dat blijkt uit een onderzoek van de organisatie Working Families bij 2.750 Britse gezinnen. Vastgesteld werd ook dat ongeveer één op drie vaders tot een looninlevering bereid zou zijn om een beter evenwicht te vinden tussen het werk en het ge...