HR vacature plaatsen

Uw HR-vacature gratis online? Dat kan (zonder verdere voorwaarden) op HRnetwerk.nl!

HRnetwerk.nl is opgericht met als doel het HR-vak te versterken. De website biedt vele mogelijkheden tot het uitwisselen van kennis, ervaringen en ontwikkelingen op het gebied van Human Resources. Extra service binnen HRnetwerk.nl is het kosteloos plaatsen van vacatures.

Vacatures plaatsen op HRnetwerk.nl
Een vacatureplaatsing op HRnetwerk.nl is altijd inclusief logo en link naar de website en/of het sollicitatieformulier. De eerste alinea, het logo, standplaats, niveau en aantal uren worden getoond op de pagina Vacatures. Dit is de best bezochte pagina binnen HRnetwerk.nl!

De nieuwste vacatures en stages komen ook op onze homepage en in onze wekelijkse nieuwsbrief. Daarnaast worden de nieuwste vacatures wekelijks in een aparte nieuwsbrief verstuurd.

Voorwaarden voor plaatsing
HRnetwerk.nl plaatst alleen vacatures voor haar eigen doelgroep. De (stage-)functie moet zich in het HR-vakgebied afspelen. 

 

Werkwijze
Vacatures kunnen in eigen beheer worden geplaatst. U hoeft zich slechts één keer te registreren. Na bevestiging van uw registratie kunt u inloggen en direct uw vacatures plaatsen.

Na één maand ontvangt u bericht over de status van de vacature. Indien deze nog niet vervuld is kunt u deze kosteloos en vrijblijvend laten staan. Desgewenst kan ook bij plaatsing een verloopdatum worden ingevuld. Is er geen expliciete sluitingsdatum dan adviseren wij een datum twee maanden na plaatsing in te voeren.


Achtergrond
HRnetwerk.nl zoekt continu naar zo veel mogelijk vakgenoten die een bijdrage willen leveren aan ons initiatief. Door gratis plaatsing aan te bieden bereiken wij hiermee een groot deel van onze doelgroep.


>> REGISTREER NU en beheer uw eigen vacatures!


Vragen? Stuur ons een e-mail.
Indien gewenst plaatsen wij de vacature voor u. Gebruik hiervoor bovenstaand e-mailadres.


* Vacatures voor intercedenten en consultants worden niet geplaatst.

 

Sociale Media
    
    
    
Inzet van arbeidbeperkte
1.
Ja, in onze organisatie werken meerdere arbeidsperkten
2.
Ja, in onze organisatie werkt 1 arbeidsbeperkte
3.
Wel over gedacht
4.
Nee, dit past niet in onze organisatie
   |   Bekijk resultaten
hrd business partner, dit is je uitdaging De Amsterdamse havenregio zit boordevol potentie! Niet alleen door de strategische ligging aan Noordzee en Rijn, wat de haven tot een logistiek knooppunt van wereldformaat maakt. Maar zeker ook door de link met de metropoolregio Amsterdam. En dat biedt specifieke kansen voor de toekomst. Kansen op nieuwe niches, interessante banen en duurzame groei. Havenb... Lees meer »

Geen gegevens.
  • Aantal vacatures in het MKB neemt toe

    In Nederland stonden aan het eind van het vierde kwartaal in 2016 ruim 163 duizend vacatures open, 90 duizend hiervan stonden open in het midden- en kleinbedrijf. Het aantal openstaande vacatures in het midden- en kleinbedrijf is hiermee 22 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Dit meldt het CBS in De Staat van het MKB....