HR vacatures
Home » HR vacatures » Sr HR Adviseur

Functie omschrijving

Ben jij HBO of WO opgeleid? Heb jij als HRM Adviseur de ambitie binnen 2 a 3 jaar door te groeien naar HRM Business Partner? Dan is onze opdrachtgever de organisatie om voor te komen werken.
De afdeling HR zit in een transitie van het traditionele P&O denken naar het moderne business partnership en zoekt daarom iemand die hen hierin komt versterken.

Wat ga je doen?
Als HRM adviseur ben je de gesprekspartner voor leidinggevenden op het gebied van operationele en tactische HRM vraagstukken. In deze functie adviseer je proactief op het gebied van recruitment, performance, mobiliteit, vitaliteit, beloning, arbeidsvoorwaarden, individuele juridische trajecten en ziekteverzuim. Je analyseert managementinformatie, deelt de inzichten met de interne klant en doet vervolgvoorstellen. Daarnaast adviseer je over personele consequenties in verandertrajecten en reorganisaties.

In deze functie werk je samen in een team van HRM adviseurs, HRM business partners en senior HRM projectmanagers. Samen met de HRM business partner werk je voor een specifieke divisie, waarbij de HRM business partner het management adviseert op het gebied van organisatie- en verandervraagstukken.

Ze hechten veel waarde aan een gezonde balans tussen werk en privé. Dat zie je in veel zaken terug. Zo is het dienstverband voor 34 tot 36 uur per week en bieden ze onder andere de mogelijkheid om zowel thuis als flexibel te werken.

Bedrijfsinformatie

Een grote speler in de financiele sector met diverse kantoren in Nederland.

Functie eisen

Wie zoeken we?
Je bent een gedreven, daadkrachtige en resultaatgerichte HRM adviseur die voor interne klanten de vanzelfsprekende gesprekspartner is op het gebied van HRM zaken. Je bent analytisch goed onderlegd en neemt je verantwoordelijkheden. Daarnaast ben je een prettige, zelfstandig werkende collega die kansen ziet nog voor ze genoemd zijn.

Jij biedt:
•Minimaal een afgeronde HBO opleiding HRM of een vergelijkbare relevante opleiding.
•5 of meer jaar relevante werkervaring in een allround HR adviesrol binnen de zakelijke dienstverlening.
•Actuele kennis van wet- en regelgeving binnen het HRM vakgebied.
•Zelfredzaamheid, overtuigingskracht en lef!

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever je naast een uitdagende en professionele werkomgeving met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een uitstekend salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Reageer

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Myriam de Haan van Expand, 073-615 59 80.Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
  • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
    HR Vacature Nieuwsbrief
    Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
  • Werknemers leren meer van dagelijks werk dan van cursussen

    Werknemers leren meer van hun dagelijkse werk dan van cursussen. Ze doen bijvoorbeeld kennis op door samen te werken met collega's. Dat blijkt uit een enquête (pdf) die de Universiteit Maastricht hield onder ruim 5.500 respondenten, onder wie 3.700 werkenden. Maar liefst 85 procent van de momenten waarop werknemers op de werkvloer leren, vindt plaats in een informele setting. In slechts 15 p...