HR vacatures
Home » HR vacatures » Sr. HR Business Partner (HR directeur)

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers kom ik graag in contact met een HR director met ruime changemanagement ervaring.
Als director HR van deze technische wereldspeler word je verantwoordelijk voor verdere ontwikkeling van het HR beleid. Je stuurt een HR team aan dat de divisie binnen de werkmaatschappij als business partner ondersteunt bij alle facetten van het HR vakgebied.
HR is mede verantwoordelijk voor de diverse verandertrajecten die binnen de organisatie zijn opgezet, vanuit je inhoudelijke expertise weet je een inhoudelijke bijdrage te leveren aan de veranderingen die gewenst zijn.

Bedrijfsinformatie

Gezien het niveau van de functie wordt nadere informatie alleen verstrekt in een persoonlijk gesprek.
Alleen kandidaten die voldoen aan het gewenste profiel wordt verzocht een motivatie en CV in te sturen, op basis hiervan worden de eerste orienterende gesprekken gepland.

Functie eisen

Je bent een ervaren HR manager of directeur met ongeveer 10 jaar ervaring als HR professional en bij voorkeur ook ervaring als eindverantwoordelijke voor Human Resources binnen een technische organisatie.
Het is essentieel dat je ervaring hebt in het managen van HR processen in een complexe, grote en bij voorkeur internationale organisatie.
Een HBO of universitaire opleiding, richting HR of changemanagement en ervaring met bedrijfskundige processen is een must.
Als persoon ben je recht door zee, je benoemt zaken zoals ze zijn. Als HR professional heb je aangetoond dat je in staat bent om de verschillende belangen van je stakeholders bij elkaar te brengen. Je bent in staat om snel te schakelen in een dynamische organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Nader af te stemmen en passend bij de zwaarte van de functie.

Reageer

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marc Loohuis van Expand Human Capital Management, 073-615 59 80.Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
  • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
    HR Vacature Nieuwsbrief
    Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
  • Plots willen heel veel mensen makelaar worden

    Nu de huizenmarkt weer op volle toeren draait, groeit ook het aantal makelaars ARTIKELNu de huizenmarkt in heel Nederland is opgeleefd, klimt ook het makelaarsvak omhoog in de lijst populaire beroepen. De laatste zeven jaar is het aantal zelfstandige makelaars met 10 procent toegenomen, van 8.200 bedrijven in 2010 naar ruim negenduizend nu. Dat maakte het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) maan...