HR vacatures
Home » HR vacatures » Senior HR Adviseur (nog steeds op zoek naar strategische hr adviseurs!)

 

Senior HR adviseur, dit is je uitdaging
Samen, Leren, Realiseren en Innoveren. Dat zijn de kernwoorden van Van Dijk Educatie (in Emmen en Kampen) en waar jij je als Senior HR adviseur in herkent. Met deze woorden in gedachte optimaliseer je, als onafhankelijke partner van het management team voor de Business Units, de bedrijfsprocessen. Bijdragend aan het streven om mensen het beste uit zichzelf te kunnen laten halen. 

Als Senior HR adviseur heb je de volgende verantwoordelijkheden: 
- Sturende rol in de personeels- en organisatieontwikkeling van een van de Business Units Voortgezet Onderwijs (VO), Studystore (mbo en hbo/wo), Van Dijk België en Van Dijk Innovatie (digitalisering);
- analyseren van trends en ontwikkelingen ten aanzien van personeel, organisatie en arbeidsverhoudingen om organisatiebehoefte te vertalen naar nieuw beleid;
- signaleren van verbeterkansen en (pro-) actief verder ontwikkelen van het HR-beleid;
- draagvlak creëren voor implementatie strategie op organisatie- en personeelsniveau;
- initiëren van nieuwe HR beleid vanuit de business;
- zorgdragen voor consistente toepassing van sociale wetgeving, de bedrijfs-cao en arbeidsvoorwaardelijke regelingen.

Als Senior HR adviseur rapporteer je hiërarchisch aan de directeur Human Resources en functioneel aan jouw Business unit directeur. 

 

De uitdaging ga je aan bij Van Dijk Educatie 
Van Dijk Educatie ontwikkelt continu nieuwe en flexibele oplossingen om leerlingen, studenten, leraren, scholen en onderwijsinstellingen te ondersteunen bij het leerproces. Veel scholen en onderwijsinstellingen spelen in op de veranderingen in onze dynamische samenleving. Zij zijn daarbij graag gesprekspartner en verlenen diensten om dat mogelijk te maken in alle verschillende omstandigheden.

Van Dijk Educatie is bijna 80 jaar actief in de onderwijsmarkt. In Nederland en België zijn ze inmiddels uitgegroeid tot de grootste leverancier van leermiddelen en bijbehorende diensten. Jaarlijks leveren zij meer dan 13 miljoen studieboeken, 4 miljoen digitale licenties en verschillende studiematerialen aan leerlingen en studenten van het voorgezet onderwijs, mbo, hbo, wo en aan de zakelijk markt.

Binnen hun vestigingen in Kampen, Emmen en Almere werken ruim 400 betrokken medewerkers. In het hoogseizoen wordt dit aantal uitgebreid met circa 3.500 uitzendkrachten die ervoor zorgen dat meer dan 1,3 miljoen leerlingen en studenten hun leermiddelen op tijd en in goede orde ontvangen en kunnen gebruiken.

Als Senior HR adviseur maak je onderdeel uit van het HR team bestaande uit twee adviseurs, een compensation & benefits officer en drie administratieve collega’s. HR zit in een transitiefase naar een strategisch gesprekspartner en heeft als doelstelling van toegevoegde waarde te zijn voor het management. Het is aan jou de taak om in korte tijd de (complexe) business goed te leren kennen en bedrijfsmatig mee te denken. Daarnaast ben je operationeel sterk en kan je met de 'voeten in de klei' staan als dat nodig is. 

Jouw energie, goed ontwikkelde gespreksvaardigheden, verbindend vermogen en kritische blik richting de business voegen veel toe aan deze omgeving. 

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij Van Dijk Educatie te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: een informele omgeving waar je als professional de ruimte krijgt je functie vorm te geven middels jouw kwaliteiten en passie. Een informele sfeer gekenmerkt door collegialiteit, hands on, met een prima work life balance. Onderdeel van het strategisch beleid van van Dijk is “Great Place to Work”, waaraan jij een inhoudelijke bijdrage gaat leveren.

In deze rol ben je werkzaam op locatie Kampen en soms in Emmen. Beide locaties zijn goed met de auto bereikbaar. 

 

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
- Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (12 maanden) met uitzicht op een vast dienstverband; 
- salaris conform schaal 6 van de CAO van Van Dijk Educatie, minimaal € 3.000 en maximaal € 4.400,- bruto op fulltime basis; 
- onbeperkt toegang tot 2000 online studiemogelijkheden. 

 

Dit breng jij voor de vacature Senior HR adviseur mee:
- Afgeronde hbo P&O of P&A opleiding;
- minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
- actuele kennis van arbeids- en sociale zekerheidswetgeving;
- ervaring met projectmatig werken;
- kennis van Workforce is een sterke pre;
- beïnvloeding skills, vaardigheden om discussies op inhoud te voeren en lef om directie- en managementteamleden te challengen.

 

Nog vragen?
Onze collega Nadia Taadou neemt alle tijd om antwoord te geven via N.Taadou@rvdb.nl of 088 5521226

 

Solliciteren naar de vacature Senior HR Adviseur?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen drie weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.
Een PPA (assesment) maakt deel uit van de procedure.

 Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
  • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
    HR Vacature Nieuwsbrief
    Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
  • Zes wetswijzigingen die loonkostenvoordeel opleveren in 2017

    36 procent werkgevers mist relevante sociale verzekeringen, volgens onderzoek Willis Towers Watson Ruim 36 procent van de Nederlandse werkgevers weet niet voor welke sociale verzekeringsregelingen (SV-regelingen) hun personeel in aanmerking komt, blijkt uit het SV- regelingenonderzoek van Willis Towers Watson. Bovendien ontdekt bijna de helft (46%) pas achteraf dat ze bepaalde regelingen hebben ge...

  • Lets get rid of the annoying monkeys Het zijn niet per se de chaoten die overlopen van het werk en hierdoor gestrest raken. Tot nu toe kom ik in mijn werk als professional organizer voor de zakelijke markt geen notoire rommelkonten tegen. Nee, het probleem zit hem vaak in de combinatie van een hoge mate van perfectionisme en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. In de ogen van deze mensen moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn, ... 09-10-15 | 0 reactie(s) | Lees column