HR vacatures
Home » HR vacatures » International HR Project Manager

international hr project manager, dit is je uitdaging
Ben je op zoek naar een organisatie met een indrukwekkend groeipad? Een organisatie die zich klaarmaakt voor verdere expansie met meer winkels en distributiecentra in meer landen? En ben je een HR professional uit de regio Amsterdam met enige internationale projectmanagement ervaring? Dit is DE plek als je deel wilt uitmaken van een multinational met korte lijnen en een hoog tempo. Een unieke kans om als International HR project manager mee te bouwen aan een Nederlands internationaal succesverhaal. Proef de ondernemersgeest en groei mee! 

Als International HR project manager heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Effectief projectmanagement van overkoepelende Europese HR projecten vanuit het Nederlandse hoofdkantoor, zoals het coördineren van alle HR processen die van belang zijn bij het openen van nieuwe winkels en nieuwe landen;
 • vertalen van de behoeften van de organisatie in internationale HR projecten, van het schrijven van het projectplan, de inhoud van het HR beleid, de communicatie en de bijbehorende processen tot en met de succesvolle implementatie samen met lokaal HR;
 • adviseren van de senior HR project manager en het HR management team over het HR beleid en de verschillende HR instrumenten; sturen op en rapporteren over planning, communicatie, te behalen deadlines en doelen;
 • proactief betrekken van de HR teams en andere stakeholders in de verschillende landen, door het informeren over de verschillende fases en keuzes in het proces;
 • borgen van de gebruikersvriendelijkheid van de diverse HR tools en processen door blijvend te sturen op praktische toepasbaarheid en heldere communicatie. 

  Als International HR project manager rapporteer je aan de senior HR project manager. 

  de uitdaging ga je aan bij retailketen action in zwaagdijk-oost
  Multinational Action is een rijzende ster in de retail branche. Ze verkopen hun producten in zes landen en hebben momenteel ruim 35.000 medewerkers in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Action heeft een ondernemende, open en pragmatische cultuur. Iedere dag brengt nieuwe uitdagingen in deze snelgroeiende multinational, waar de medewerkers continu nieuwe kansen zien, terwijl ook de huidige winkels alsmaar groeien in omzet. 
  Als International HR project manager zorg je dat je alle touwtjes in handen hebt voor de projecten die je zelf leidt en proactief meedenkt bij de projecten waarbij je namens HR aanhaakt. Jouw ervaring als projectleider en generieke HR professional, je doortastendheid en pragmatische inslag voegen veel toe aan deze omgeving. 
  Uiteraard wil je ook weten hoe het is om voor Action te werken. Dit kan het beste worden beschreven als: positieve sfeer, no-nonsense, hardwerkende mentaliteit, informeel, gericht op samenwerken, iedere dag is anders en vol nieuwe uitdagingen. 

  Jouw werkomgeving is met de eigen auto perfect bereikbaar vanuit Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem, Weesp en Alkmaar. Je rijdt vanuit Amsterdam tegen de files in, dus gegarandeerde reistijd van ca. 40 minuten en voldoende parkeergelegenheid voor de deur.


  de vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:< >Salaris van ca. € 60.000 plus bonus;kans om te bouwen en het bedrijf klaar te stomen voor indrukwekkende schaalvergroting;nauw samenwerken in multidisciplinaire teams binnen verschillende culturen en landen met stuk voor stuk medewerkers die trots zijn op het bedrijf en haar successen.HBO HR of wo diploma met minimaal zeven jaar HR ervaring, aangevuld met HR projectervaring in verschillende landen vanuit een internationale rol binnen een high-pace omgeving, zoals retail of fmcg;resultaatgericht, gestructureerd, proactief, doortastend, helicopterview, kostenbewust, hands-on, sterk organiserend vermogen met sense of urgency;communicatieve netwerker, klantgerichte verbinder, krijgt mensen in beweging (ook op afstand in internationale context), enthousiasmerende teamspeler, krijgt dingen voor elkaar;weet zaken helder en to-the-point mondeling en schriftelijk te communiceren (zowel vloeiend in Engels als Nederlands) en heeft sterke affiniteit met retail;bereidheid tot ca. 10% reizen binnen Europa.
  nog vragen?
  Onze collega Christel Cheung neemt alle tijd om antwoord te geven via c.cheung@rvdb.nl of 088 552 1224.


  solliciteren naar de vacature international hr project manager?
  Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacature omschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan erop rekenen dat je binnen twee weken een reactie op je sollicitatie ontvangt.


Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
 • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
  HR Vacature Nieuwsbrief
  Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
 • Lets get rid of the annoying monkeys Het zijn niet per se de chaoten die overlopen van het werk en hierdoor gestrest raken. Tot nu toe kom ik in mijn werk als professional organizer voor de zakelijke markt geen notoire rommelkonten tegen. Nee, het probleem zit hem vaak in de combinatie van een hoge mate van perfectionisme en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. In de ogen van deze mensen moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn, ... 09-10-15 | 8 reactie(s) | Lees column