HR vacatures
Home » HR vacatures » HR assistent

hr assistent, dit is je kans!
Je gezondheid is iets om zuinig op te zijn. Helaas kent iedereen wel iemand in zijn omgeving die ooit slecht nieuws heeft gekregen en ernstig ziek blijkt te zijn. Wanneer je dit nieuws te horen krijgt wil je niets liever dan een behandeltraject ingaan om zo snel mogelijk weer beter te worden. Daar weten ze bij Roche alles van. Al 120 jaar is Roche pionier op het gebied van medicatieontwikkeling en interventie in de gezondheidszorg. Doing now what a patient needs next, dat is waar het binnen Roche om draait. Wil jij jouw steentje bijdragen als hr assistent in Woerden? 

Als hr assistent heb je de volgende verantwoordelijkheden: 
- Correcte en efficiënte uitvoering van de personeelsadministratie bij in-, door- en uitstroom, denk hierbij aan het opmaken van arbeidsovereenkomsten, verzorgen van diverse correspondentie, onderhouden van organogrammen et cetera; 
- signaleren, verzamelen en doorvoeren van salaris- en personeelsmutaties en het contact hierover onderhouden met het Shared Service Centre in Boedapest; 
- ondersteuning bij recruitment- en ‘onboarding’ activiteiten;
- fungeren als eerste aanspreekpunt voor medewerkers omtrent hr vragen; 
- actieve bijdrage leveren aan projecten, zoals het digitaliseren van personeelsdossiers.

Als hr assistent rapporteer je aan de hr manager.

de uitdaging ga je aan bij roche 
Roche is al 120 jaar pionier in de gezondheidszorg en telt wereldwijd 91.700 medewerkers. Door bundeling van de krachten op het gebied van zowel diagnostiek als geneesmiddelen, zijn zij gericht om personalised healthcare tot realiteit te maken. 
Elke dag weer wordt er 23,5 miljoen euro geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en technologieën. Daarmee zijn ze wereldwijd een van de grootste investeerders in innovatie. Roche loopt al 50 jaar voorop in het onderzoek naar de behandeling van kanker. 

Als hr assistent kom je te werken in een team van een hr manager, twee hr adviseurs en een payroller. Jouw nauwkeurigheid, betrokkenheid en servicegerichte houding voegen veel toe aan dit team. Je vindt het heerlijk om veel ballen tegelijk in de lucht te houden en je directie collega’s te faciliteren in de uitvoering van hun werkzaamheden. Je bent een enthousiaste professional die ziet waar de zaken opgepakt moeten worden en acteert hier proactief op en zelfstandig. Je vindt het leuk om snel te schakelen en gaat graag pragmatisch te werk. 

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij Roche te werken. Dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: uitdagend, er spelen veel ontwikkelingen, medewerkers zijn zeer betrokken en de onderlinge sfeer is goed. 

Jouw werkplek is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf bijvoorbeeld station Utrecht Centraal, Leiden of Amsterdam Bijlmer ArenA ben je binnen 30 minuten in Woerden. Vanaf daar loop je in een paar minuten naar het kantoor van Roche. 
Kom je met de auto? Geen probleem, het kantoor is vanuit Utrecht, Maarssen en Nieuwegein goed bereikbaar en er is voldoende eigen parkeergelegenheid. 

de vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
- Maandsalaris tussen € 2365 en € 2955 op basis van 40 uur;
- zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonus en een 13e maand;
- 25 vakantiedagen plus extra vrije dag op bijvoorbeeld je verjaardag, 5 dec (middag) en extra dag vanaf je 35e; 
- gratis fruit en snacks en een riante lunch vergoeding;
- prettige samenwerking met het hr team en de payrollexpert; 
- uitzicht op een vast contract binnen een stabiele organisatie. 

dit breng jij voor de vacature hr assistent mee:
- Minimaal een afgeronde mbo opleiding, met hbo werk- en denkniveau;
- minimaal vijf jaar ervaring in een ondersteunende hr positie; 
- goed in Engels, zowel in woord als geschrift;
- positief ingesteld en zin om aan de slag te gaan;
- dienstverlenend en servicegericht;
- accuraat, proactief en een professionele uitstraling.

nog vragen?
Onze collega Liselot Vrencken neemt alle tijd om antwoord te geven via 088 55 21 208.

solliciteren naar de vacature hr assistent?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen twee weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
  • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
    HR Vacature Nieuwsbrief
    Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
  • Plots willen heel veel mensen makelaar worden

    Nu de huizenmarkt weer op volle toeren draait, groeit ook het aantal makelaars ARTIKELNu de huizenmarkt in heel Nederland is opgeleefd, klimt ook het makelaarsvak omhoog in de lijst populaire beroepen. De laatste zeven jaar is het aantal zelfstandige makelaars met 10 procent toegenomen, van 8.200 bedrijven in 2010 naar ruim negenduizend nu. Dat maakte het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) maan...