HR vacatures
Home » HR vacatures » HR Officer W&S

 

Functie omschrijving

Als HR Officer werk je nauw samen met de HR manager en is recruitment jouw grootste focus. Je bent verantwoordelijk voor de werving & selectie van nieuwe medewerkers en freelancers.
Het werven van technisch personeel is een uitdaging en daarvoor wordt creativiteit gevraagd. Als HR assistent is het jouw taak om met nieuwe ideeën te komen om de arbeidsmarkt te bereiken en om een employer brand uit te bouwen.
Naast deze focus heb je ook HR taken zoals dagelijkse HR werkzaamheden, denk aan verzuim en administratie maar ook de opzet van een onboardingprogramma, het meedenken over arbeidsvoorwaarden en ander HR projecten.

 

Bedrijfsinformatie

Onze opdrachtgever is gevestigd in Den Haag en is een dienstverlener voor industriële bedrijven. Er heerst een informele cultuur.

 

Functie eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van HR en enige jaren ervaring in recruitment. Je bent daarnaast pro-actief en je staat stevig in je schoenen.
Ervaring met SEO/SEA en Google Analytics is een pré.

 

Arbeidsvoorwaarden

Men biedt een uitdagende functie met taken die niet helemaal afgebakend zijn. Je krijgt een prima salaris, 30 vakantiedagen, laptop en telefoon.

 

Reageer

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Myriam de Haan van Expand, 073-615 59 80.Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
  • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
    HR Vacature Nieuwsbrief
    Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
  • Aantal vacatures in het MKB neemt toe

    In Nederland stonden aan het eind van het vierde kwartaal in 2016 ruim 163 duizend vacatures open, 90 duizend hiervan stonden open in het midden- en kleinbedrijf. Het aantal openstaande vacatures in het midden- en kleinbedrijf is hiermee 22 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Dit meldt het CBS in De Staat van het MKB....

  • Lets get rid of the annoying monkeys Het zijn niet per se de chaoten die overlopen van het werk en hierdoor gestrest raken. Tot nu toe kom ik in mijn werk als professional organizer voor de zakelijke markt geen notoire rommelkonten tegen. Nee, het probleem zit hem vaak in de combinatie van een hoge mate van perfectionisme en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. In de ogen van deze mensen moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn, ... 09-10-15 | 2 reactie(s) | Lees column