HR vacatures
Home » HR vacatures » HR Coordinator

 

Hr coördinator, dit is je uitdaging!
Rituals is een van de snelst groeiende retailers van Nederland. Afgelopen jaren heeft deze organisatie een ijzersterk merk neergezet. Je vindt hun winkels in veel winkelstraten, zeker ook over de grens. Extraverte, competitieve en resultaatgerichte mensen, woorden die de medewerkers van deze organisatie typeren. Hr wordt erg betrokken bij de business en samen naar een doel toe werken is belangrijk. Het energielevel ligt hoog, maar kernwaarden van de organisatie zijn juist ook genieten van de kleine dingen en het creëren van rustmomenten. Hier zorgen de luxe maar verantwoorde producten die het bedrijf op de markt brengt voor. Het geroemde hr beleid ondersteunt de missie en het merk van binnen uit. Het speelt een prominente rol binnen de bruisende organisatie. 

Als hr coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: 
- Adviseer je lijnmanagement in de operatie en bij casuïstiek om tot optimale beslissingen te komen;
- coördineer je de hr administratie en uitvoering van lokaal beleid;
- ondersteun je de hr directeur, manager en business partner in de dagelijkse business en diverse (internationale) projecten, ook neem je initiatief om deze zelf te leiden;
- fungeer je als contactpersoon voor diverse externe hr partners;
- vernieuw en optimaliseer je bestaande manieren van werken door middel van innovatieve nieuwe oplossingen;
- draag je samen met het hr team van het hoofdkantoor bij aan de organisatiegroei vanuit je rol als hr coördinator; 

Als hr coördinator rapporteer je aan de de hr manager en (jr.) hr business partner.
 

De uitdaging ga je aan bij Rituals
De organisatie waar je gaat werken is sinds de millenniumwisseling actief en een echt wereldmerk in wording. Het is het eerste merk ter wereld dat home & body cosmetics combineert in een productlijn van verzorgende body- en gezichtscrèmes, Eau de Parfum, thee, geurkaarsen en precious mineral make-up. Geïnspireerd door authentieke Oosterse rituelen staan de producten van het merk voor aandacht die alledaagse routines in betekenisvolle rituelen verandert. Inmiddels heeft het merk meer dan 400 winkels, meer dan 1300 shop-in-shops en 4 Urban Spa’s in 24 landen wereldwijd. 
De hr afdeling op het hoofdkantoor staat onder leiding van de hr manager. Je team bestaat uit een hr business partner, jr. hr business partner, hr coördinator en hr support medewerkers. De hr afdeling is verantwoordelijk voor onder andere het vernieuwen en optimaliseren van de werkwijze en ontwikkelt zelf ook mee. Met jou ondernemende en flexibele instelling signaleer je mogelijkheden voor je eigen ontwikkeling en die van de organisatie, en zet je deze om in kansen.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij deze organisatie te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: een energieke en zeer betrokken omgeving, met onderling een prettige werksfeer. Op het hoofdkantoor werken veel jonge starters die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, productie en marketing van de producten. Samen werk je hard aan de groei van jullie organisatie en het neerzetten van een ijzersterk merk. Belangrijk binnen dit bedrijf is vernieuwing, kwaliteit en duurzaamheid.
Jouw werkplek is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf bijvoorbeeld Amsterdam Centraal is er een goede tramverbinding naar kantoor. Daarnaast kun je zelfs fietsend of lopend naar kantoor vanaf het station, aangezien het kantoor in het centrum van de stad ligt. 
 

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
- Een fulltime baan, startdatum bij voorkeur zo snel mogelijk, opzegtermijn bespreekbaar;
- €2.300 - €2.700,- op basis van een 40-urige werkweek; 
- een moderne en stijlvolle werkplek op het hoofdkantoor, midden in het centrum van Amsterdam; 
- successen en mijlpalen vier je samen, een cadeautje of bloemetje hoort hierbij;
- voldoende kans om je te ontwikkelen en een eventuele doorgroei behoort tot de mogelijkheden. 
 

Dit breng jij voor de vacature hr coördinator mee:
- Je hebt twee tot vier jaar relevante hr ervaring, met bijvoorbeeld kennis van wet en regelgeving, implementatie en coördinatie/optimalisatie van hr beleid, processen en hr instrumenten; 
- hbo of wo diploma;
- ondernemende, verantwoordelijke, leergierige en positieve houding;
- een servicegerichte houding en je communiceert in stijl;
- je bruist van de energie en hebt oog voor het grotere geheel; 
- tot slot spreek en schrijf je Engels op professioneel niveau en beheers je ook het Nederlands vloeiend. 

 

Nog vragen?

Onze collega Milou Koreman neemt alle tijd om antwoord te geven via 088 - 55 21 216.


Solliciteren naar de vacature van hr coördinator?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen twee weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.

 Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
  • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
    HR Vacature Nieuwsbrief
    Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
  • Aantal vacatures in het MKB neemt toe

    In Nederland stonden aan het eind van het vierde kwartaal in 2016 ruim 163 duizend vacatures open, 90 duizend hiervan stonden open in het midden- en kleinbedrijf. Het aantal openstaande vacatures in het midden- en kleinbedrijf is hiermee 22 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Dit meldt het CBS in De Staat van het MKB....

  • Lets get rid of the annoying monkeys Het zijn niet per se de chaoten die overlopen van het werk en hierdoor gestrest raken. Tot nu toe kom ik in mijn werk als professional organizer voor de zakelijke markt geen notoire rommelkonten tegen. Nee, het probleem zit hem vaak in de combinatie van een hoge mate van perfectionisme en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. In de ogen van deze mensen moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn, ... 09-10-15 | 2 reactie(s) | Lees column