HR vacatures
Home » HR vacatures » HR Business Partner

Functie omschrijving

Voor een van onze relaties in Tilburg zoekt Expand een Strategische HR businesspartner.

De Divisie HRM staat voor de uitdaging de positie als aantrekkelijke werkgever te behouden en uit te bouwen. De focus ligt daarbij op het stimuleren van persoonlijke en gezamenlijke ontwikkeling, performance en het creëren van verbinding. HR binnen onze opdrachtgever stelt de dienstverlening aan de klant centraal en heeft de ambitie verder te groeien in de rol van ‘trusted advisor’ op tactisch en strategisch niveau richting de business. Hier ligt een unieke kans om bij te dragen aan cruciale ontwikkelingen binnen deze organisatie. 

Wat ga je doen?
Als strategisch HR businesspartner heb je een veelzijdig takenpakket. Je bent samen met het management verantwoordelijk voor de co-creatie en implementatie van een aantal strategische HR projecten en bent nauw betrokken bij belangrijke ontwikkel- en verandertrajecten binnen twee divisies. In deze trajecten speel je een sterke adviserende rol en zorg je ervoor dat alle stakeholders worden meegenomen. Daarnaast fungeer je als een gesprekspartner voor het divisiemanagement. Samen met hen zet je de strategische lijn op het gebied van HRM uit voor de divisie, adviseer je aan de hand van management informatie, maak je de vertaalslag naar de vereiste HRM-bijdragen en zorg je er samen met het management voor dat die worden gerealiseerd.
Daarnaast heb je een actieve rol in het doorontwikkelen van de HRM-dienstverlening en werk je mee aan de verdere ontwikkeling van het HRM-beleid.

In deze functie werk je zeer nauw samen met een HRM Adviseur. Deze ondersteunt en adviseert het management in de toepassing van HR beleid rondom in-, door- en uitstroom, ziekteverzuim, reorganisaties en functionerings- en beloningsvraagstukken.

Bedrijfsinformatie

Een grote speler in de financiele sector met diverse kantoren in Nederland.

Functie eisen

Wie zoeken we?

Je bent een daadkrachtige en gedreven HRM professional en beschikt over een academisch werk- en denkniveau en een relevante studierichting op het gebied van bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Personeelswetenschappen. Je hebt circa 7 tot 12 jaar relevante werkervaring in een advies- en/of consultancy rol en hebt aantoonbare ervaring in het begeleiden van ontwikkel- en verandertrajecten, het leiden van projecten en het implementeren van beleid en adviseren over HRM vraagstukken binnen een kennisorganisatie. Je beschikt over aantoonbare business- en/of managementaffiniteit. Managementervaring is een pré.

Als HRM'er ben je een dynamische en proactieve verbinder met lef, aanpassingsvermogen en flair, die de organisatie door- en overziet alle relevante belangen en processen. Je schakelt behendig en snel in de informele organisatie. Door jouw juiste mix van pragmatisme en conceptueel denkvermogen lever jij een opvallende toegevoegde waarde aan de organisatie. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en kun je zowel zelfstandig en als in teamverband uitstekend functioneren.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever bied je naast een uitdagende en professionele werkomgeving met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een uitstekend salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Reageer

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Myriam de Haan van Expand, 073-615 59 80.Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
  • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
    HR Vacature Nieuwsbrief
    Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
  • Werknemers leren meer van dagelijks werk dan van cursussen

    Werknemers leren meer van hun dagelijkse werk dan van cursussen. Ze doen bijvoorbeeld kennis op door samen te werken met collega's. Dat blijkt uit een enquête (pdf) die de Universiteit Maastricht hield onder ruim 5.500 respondenten, onder wie 3.700 werkenden. Maar liefst 85 procent van de momenten waarop werknemers op de werkvloer leren, vindt plaats in een informele setting. In slechts 15 p...