HR vacatures
Home » HR vacatures » HR Business Partner

Functie omschrijving

Door tal van ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie bestaat de noodzaak om HR naar een hoger niveau te tillen. Deze beweging is anderhalf jaar geleden in gang gezet. Er is behoefte aan een transitie van meer traditioneel naar pro-actief handelen. De HR afdeling dient leidend te zijn in deze transitie. Dit schetst direct de complexiteit van de HR-rol bij onze opdrachtgever. De complexiteit zit in de combinatie van het conceptuele en analytische karakter van het business partner model en de praktische uitvoering van daaraan gelieerde HR taken, terwijl de organisatie de afdeling nog deels bevraagd vanuit een traditionele visie op HR.
Kortom, wij zoeken een HR professional die verandering kan initieren en kan begeleiden, zonder daarbij de dagelijkse operationele gang van zaken uit het oog te verliezen.

Bedrijfsinformatie

Onze opdrachtgever ondersteunt mensen van alle leeftijden met een beperking. Hun wensen behoeften en keuzes en die van hun familie staan centraal. De zorg en ondersteuning die cliënten ontvangen wordt verleend op basis van de Wet langdurige zorg (Wlz), de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) of de jeugdwet.
De HR afdeling bestaat uit vijf HR adviseurs die samen ondersteuning bieden aan de verschillende organisatiedelen. Daarnaast kent de HR afdeling een aantal centraal georganiseerde rollen (W&S, Arbo etc) en een (shared) service team.

Functie eisen

De ideale kandidaat heeft affiniteit met zorg. Er wordt gewerkt met zelfsturende teams. Ervaring hiermee is een pre. De kandidaat is een professional die in staat is de strategie te vertalen naar HR-visie en daarin de rol van gesprekspartner vervult. Die vanuit eigenheid het management adviseert en ont-zorgt op het gebied van HR vraagstukken. Hij/zij is een samenwerkingsgerichte vak-expert die de kracht van het HR-team versterkt en benut, en daarbij durft te bouwen op verschillen. Hij/zij is in staat om vanuit modellen en concepten te werken en is politiek- en organisatiesensitief. De kandidaat heeft minimaal 5 jaar werkervaring en heeft een HBO/WO (HR) achtergrond.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een salarispakket conform functiegroep 55 FWG.

Reageer

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marc Loohuis of Folkert Kooijman van Expand Human Capital Management, 073-615 59 80.Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
  • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
    HR Vacature Nieuwsbrief
    Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
  • Plots willen heel veel mensen makelaar worden

    Nu de huizenmarkt weer op volle toeren draait, groeit ook het aantal makelaars ARTIKELNu de huizenmarkt in heel Nederland is opgeleefd, klimt ook het makelaarsvak omhoog in de lijst populaire beroepen. De laatste zeven jaar is het aantal zelfstandige makelaars met 10 procent toegenomen, van 8.200 bedrijven in 2010 naar ruim negenduizend nu. Dat maakte het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) maan...