HR vacatures
Home » HR vacatures » HR Business Partner (junior potential)

Functie omschrijving

Ben jij een HR talent met 2 tot 6 jaar werkervaring, een intrapreneur en zie jij het liefst een stijl carrière pad, bijvoorbeeld binnen enkele jaren groei een functie naar groep HR level? We zoeken een HR talent met iets bijzonders, ik noem maar een dwarsstraat; dubbele bachelor of master, relevante extra curriculaire activiteiten, hoog niveau gesport etc. Waar het om gaat is dat jij een sterke visie op HR hebt, dat je kunt aantonen over doorzettingsvermogen te beschikken en dat jij in een vrije internationale omgeving kunt gedijen!

Waar hebben we het over?
Onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam is een internationale beursgenoteerde speler in de FMCG. Als je denkt dat je op corporate niveau wat ideetjes gaat uitdokteren en vervolgens een plannetje gaat typen, dan heb je het mis! Bij deze organisatie heerst de Rotterdamse cultuur; niet lullen maar poetsen.
Als acadeem ben je natuurlijk in staat om op abstract niveau te acteren, maar jouw plannen moeten ook uitgevoerd worden! Daarvoor ga je regelmatig naar de diverse productie plants door Nederland en daarbuiten. Je gaat inventariseren hoe HR geprofessionaliseerd kan worden en projectmatig hiermee aan de slag. Wat dan precies? Dat is aan jou!
En wat doe je als je iets niet weet? Uitzoeken, vragen stellen en leren van je collega’s natuurlijk!

Bedrijfsinformatie

Deze internationale beursgenoteerde organisatie heeft een gezonde groei ambitie. Het is zeker geen ‘jasje dasje-organisatie’, wat ook het pragmatische karakter van de functie typeert.

Functie eisen

Je lees het al, in Rotterdam zoeken ze een positieve proactieve Business Partner die internationaal georiënteerd is met enkele jaren ervaring.
Daarnaast:

 • Universitair geschoold in een relevante richting.
 • Analytisch
 • Sociaal sterk
 • Actiegericht

 

Arbeidsvoorwaarden

Men biedt je een zelfstandige functie in een internationaal en dynamisch bedrijf dat volop in beweging is. Je krijgt een prima salaris met daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Reageer

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Folkert Kooijman of Marc Loohuis van Expand, 073-615 59 80.Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
 • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
  HR Vacature Nieuwsbrief
  Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
 • Plots willen heel veel mensen makelaar worden

  Nu de huizenmarkt weer op volle toeren draait, groeit ook het aantal makelaars ARTIKELNu de huizenmarkt in heel Nederland is opgeleefd, klimt ook het makelaarsvak omhoog in de lijst populaire beroepen. De laatste zeven jaar is het aantal zelfstandige makelaars met 10 procent toegenomen, van 8.200 bedrijven in 2010 naar ruim negenduizend nu. Dat maakte het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) maan...