HR vacatures
Home » HR vacatures » Corporate Recruiter

corporate recruiter, dit is je uitdaging
Het gaat goed met onze opdrachtgever! Na onze recente succesvolle plaatsing mogen we nu op zoek naar nóg een corporate recruiter. 

Bij onze opdrachtgever in Amsterdam centrum werken professionals die zich continu ontwikkelen. Ze willen goed werk leveren, zijn nieuwsgierig, willen inspireren en kennis delen. Omdat ze vinden dat het altijd nog beter kan. Dat is het uitgangspunt in de dienstverlening aan hun klanten. 

Het gat tussen werken bij een bureau en een interne rol als corporate recruiter is groot. Dat maakt het soms lastig de overstap te maken. Deze functie van corporate recruiter geeft recruitment consultants de unieke kans om beide rollen te vervullen in een prettige werkomgeving. Als corporate recruiter werk je bij een adviesbureau, in een prachtig monumentaal pand, samen met het team aan het opbouwen van talentpools voor klanten. Acquisitie is niet nodig. De opdrachten vliegen je om de oren. 
Daarnaast krijg je als corporate recruiter ook de kans het interne proces op te pakken. Werf jij binnenkort je eigen collega’s voor verschillende afdelingen?

Als corporate recruiter heb je de volgende verantwoordelijkheden: 

 • Voeren van selectiegesprekken en verslaglegging hiervan;
 • searchen naar geschikte kandidaten in de database en via Social Media;
 • meedenken over nieuwe, effectieve wervingsmethoden en het zien van mogelijkheden om kandidaten te bereiken;
 • opstellen en plaatsen van vacatureteksten op LinkedIn en jobboards.Als corporate recruiter rapporteer je aan de HR-Manager. 

de uitdaging ga je aan bij….
Onze opdrachtgever in Amsterdam Centrum is een toonaangevend adviesbureau die oplossingen biedt bij vraagstukken over informatiemanagement binnen overheid en semioverheid. Door de inzet van adviseurs en adviseurs in opleiding maken ze informatie-innovaties toepasbaar. Daarbij hebben ze een traineeship waarin ze Young professionals opleiden tot ervaren adviseurs. Werkend leren en lerend werken zijn de basis van het kennisinstituut. Door het continu ontwikkelen en delen van kennis geven ze invulling aan de ambitie om dé autoriteit te zijn op het gebied van informatiemanagement. 

Als corporate recruiter werk je in een team met de talent recruiter en de manager recruitment. De verwachting is om later dit jaar nog een derde recruiter aan te nemen. Jouw ondernemerschap, zelf startende vermogen, energie en passie voor recruitment voegen veel toe aan deze omgeving. 

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij deze organisatie te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: informele sfeer, korte lijnen, continue in beweging. 

Jouw werkplek is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf bijvoorbeeld Utrecht Centraal, Den Haag of Leiden. Vanaf Amsterdam Centraal Station is het slechts tien minuten met de tram of fiets. 

de vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:

 • Veel vrijheid en ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven;
 • goede werksfeer in een gezellig team;
 • contract voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • 2500-3200 euro op basis van minimaal 32 uur.dit breng jij voor de vacature corporate recruiter mee:

 • Minimaal één jaar recruitment ervaring, bij voorkeur bij een bureau;
 • afgeronde hbo of wo-opleiding;
 • proactieve houding en commerciële instelling.nog vragen?
Onze collega Henk Looman neemt alle tijd om antwoord te geven via +31 (0)88 55 21 238.

solliciteren naar de vacature corporate recruiter?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen één week een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt. Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
 • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
  HR Vacature Nieuwsbrief
  Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
 • Werknemers leren meer van dagelijks werk dan van cursussen

  Werknemers leren meer van hun dagelijkse werk dan van cursussen. Ze doen bijvoorbeeld kennis op door samen te werken met collega's. Dat blijkt uit een enquête (pdf) die de Universiteit Maastricht hield onder ruim 5.500 respondenten, onder wie 3.700 werkenden. Maar liefst 85 procent van de momenten waarop werknemers op de werkvloer leren, vindt plaats in een informele setting. In slechts 15 p...