HR stages
Home » HR stages » Stagiair Marketing & Communicatie

Kijk jij graag lekker op de bank naar Netflix? Ben je constant online? Leg jij je vrienden uit waarom Social Media zo handig én leuk zijn? Om je leven te delen maar ook om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen? En ben je daarnaast niet vies van een biertje en gezelligheid? Dan is deze stage bij Rvdb je op het lijf geschreven. Je gaat aan de slag bij een jong, innovatief bedrijf welke volop in beweging is. Je krijgt de kans mee te helpen aan de groei van het bedrijf. En dat in een gezellige, informele omgeving.

Als stagiair Marketing & Communicatie heb je bijvoorbeeld de volgende taken:
• Beheren Social Media; Facebook, LinkedIn, Instagram;
• diverse berichten schrijven voor de website, Social Media of artikelen;
• oppakken van marketingprojecten die we doen voor stichting Amsterdam aan het Werk, die we steunen, of het 25 wensenproject voor ons jubileumjaar -> www.rvdb.nl/wish 
• collega’s adviseren over jouw vak; hoe vergroten ze hun impact op Social Media?

Snak je naar meer? Bovenstaande punten zijn slechts een greep uit je takenpakket. Wil je meer taken of de smaak proeven bij andere onderdelen van Marketing & Communicatie, zoals pr? Dan kijken we samen naar wat je leuk vind en wat de mogelijkheden zijn.

de uitdaging ga je aan bij rvdb
Jaarlijks spreken we bij Rvdb meer dan 2000 hr professionals. Over waar zij mee bezig zijn, waar ze staan en waar ze naar toe willen ontwikkelen. Dat proberen we te verbinden aan onze opdrachtgevers die continu op zoek zijn naar nieuwe talenten en hr expertise. Onze klanten nodigen wij uit in ons eetcafé, genaamd Iwi’s Kitchen . Omdat het gezellig is én omdat we zo onze kwaliteit hoog kunnen houden. We weten daardoor welke hr vraagstukken leven en door scherpte in de gesprekken aan te brengen, komen we tot pragmatische oplossingen. We helpen organisaties in een breed scala van branches, retail, multinationals, industrie, overheid, door het hele land, met één verbindende factor: ze vinden het leuk om met ons te werken. En wij met hen.

Bij Rvdb werken 70 collega’s. Als stagiair Marketing & Communicatie werk jij nauw samen met de Marketing en Communicatie consultant. Jouw ondernemerschap, pro-activiteit, zelfstandigheid, positieve energie en gezonde dosis humor voegen veel toe aan deze omgeving (en tijdens de gezellige borrels en teamuitjes). 

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij Rvdb te werken. Dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: gezellig, jong, sportief en energiek. 

Ons kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Almere en Amersfoort zijn er snelle verbindingen naar station Amsterdam Bijlmer Arena. Ons pand ligt pal naast station Amsterdam Bijlmer Arena. Vanaf het station is het slechts één minuut lopen naar ons pand (en bioscoop Pathé ;-)).

de vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
• Stagevergoeding van €300,- per maand op basis van 40-urige werkweek; 
• zelf kiezen of je 24, 32 of 40 uur werkt en wanneer;
• goede stagebegeleiding waarbij jouw ontwikkeling en werkervaring voorop staat; 
• heerlijke lunch verzorgd door Iwi’s Kitchen; 
• werken in een informele omgeving met jonge, ambitieuze collega’s.

dit breng jij voor de stage marketing & communicatie mee:
• Interesse in verschillende Social Media (denk aan: LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram); 
• open persoonlijkheid en oplossingsgericht; 
• buitengewoon gevoel voor communicatie; 
• stressbestendig zijn is een must; 
• goede beheersing van Nederlandse taal, Engels is een pré;
• een tas vol leergierigheid en motivatie.

nog vragen?
Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Simone van Veen beantwoordt met plezier al je vragen. Ze is te bereiken op s.vanveen@rvdb.nl of +31 (0)88 55 21 227.

Proosten we binnenkort op je nieuwe stage? 


« Terug
Sociale Media
    
    
    
Inzet van arbeidbeperkte
1.
Ja, in onze organisatie werken meerdere arbeidsperkten
2.
Ja, in onze organisatie werkt 1 arbeidsbeperkte
3.
Wel over gedacht
4.
Nee, dit past niet in onze organisatie
   |   Bekijk resultaten
hr-beleidsmedewerker/adviseur, dit is je uitdaging Werken in de zorg geeft veel mensen extra voldoening. Je bent immers niet bezig met alleen maar geld verdienen voor een organisatie maar je bent ook maatschappelijk betrokken. Geldt dit ook voor jou? Heb jij een passie voor de zorg en wil jij daarnaast werken bij een organisatie waar ontwikkeling en het nemen van initiatieven centraal staat? Dan b... Lees meer »
  • Plots willen heel veel mensen makelaar worden

    Nu de huizenmarkt weer op volle toeren draait, groeit ook het aantal makelaars ARTIKELNu de huizenmarkt in heel Nederland is opgeleefd, klimt ook het makelaarsvak omhoog in de lijst populaire beroepen. De laatste zeven jaar is het aantal zelfstandige makelaars met 10 procent toegenomen, van 8.200 bedrijven in 2010 naar ruim negenduizend nu. Dat maakte het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) maan...