HR nieuws
Home » HR nieuws » Pensioenstrop dreigt voor Wiebes bij wetsvoorstel dga’s

Pensioenstrop dreigt voor Wiebes bij wetsvoorstel dga’s

Directeur-grootaandeelhouders kunnen de staatskas een miljardentegenvaller bezorgen als een wetsvoorstel voor omzetting van hun pensioen dinsdag wordt aangenomen in de Eerste Kamer. Staatssecretaris Wiebes (Financiën) erkent dat hier naar gekeken moet worden en zal de Senaat vlak voor de stemming in allerijl informeren om schade te voorkomen.

     Toevoegen
Vorige     Volgende

Sociale Media
    
    
    
Inzet van arbeidbeperkte
1.
Ja, in onze organisatie werken meerdere arbeidsperkten
2.
Ja, in onze organisatie werkt 1 arbeidsbeperkte
3.
Wel over gedacht
4.
Nee, dit past niet in onze organisatie
   |   Bekijk resultaten
Functie omschrijving Zit je op de universiteit, studeer je af in de richting marketing of vergelijkbaar en zoek jij een uitdagende plek waar je jouw thesis kunt schrijven? Wij hebben een uitdagende vraag voor je, waarvoor we jouw hulp kunnen gebruiken! “Whatever the status quo is, changing it gives you the opportunity to be remarkable.” – Seth Godin, Tribes Kom je binnen bij Expa... Lees meer »
  • Lets get rid of the annoying monkeys Het zijn niet per se de chaoten die overlopen van het werk en hierdoor gestrest raken. Tot nu toe kom ik in mijn werk als professional organizer voor de zakelijke markt geen notoire rommelkonten tegen. Nee, het probleem zit hem vaak in de combinatie van een hoge mate van perfectionisme en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. In de ogen van deze mensen moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn, ... 09-10-15 | 6 reactie(s) | Lees column