HR nieuws
Home » HR nieuws » Bonus voor PostNL-topvrouw niet de oorzaak afwijzen fusie door Bpost

Bonus voor PostNL-topvrouw niet de oorzaak afwijzen fusie door Bpost

Michiel Boersma, voorzitter van de raad van bestuur van PostNL, ontkent dinsdag in een interview met het FD en de Belgische krant De Tijd dat de miljoenenbonus van CEO Herna Verhagen een reden was voor de afwijzing van de fusiegesprekken met Bpost. Bpost zou niet professioneel en niet sensitief gewerkt hebben in zijn poging om PostNL over te nemen, zegt Boersma.
     Toevoegen
Vorige     Volgende

Sociale Media
    
    
    
Inzet van arbeidbeperkte
1.
Ja, in onze organisatie werken meerdere arbeidsperkten
2.
Ja, in onze organisatie werkt 1 arbeidsbeperkte
3.
Wel over gedacht
4.
Nee, dit past niet in onze organisatie
   |   Bekijk resultaten
Functie omschrijving Zit je op de universiteit, studeer je af in de richting marketing of vergelijkbaar en zoek jij een uitdagende plek waar je jouw thesis kunt schrijven? Wij hebben een uitdagende vraag voor je, waarvoor we jouw hulp kunnen gebruiken! “Whatever the status quo is, changing it gives you the opportunity to be remarkable.” – Seth Godin, Tribes Kom je binnen bij Expa... Lees meer »
  • Lets get rid of the annoying monkeys Het zijn niet per se de chaoten die overlopen van het werk en hierdoor gestrest raken. Tot nu toe kom ik in mijn werk als professional organizer voor de zakelijke markt geen notoire rommelkonten tegen. Nee, het probleem zit hem vaak in de combinatie van een hoge mate van perfectionisme en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. In de ogen van deze mensen moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn, ... 09-10-15 | 6 reactie(s) | Lees column