HR kennis
Home » HR kennis » 1. Beleid & Strategie » Tools » Vragenlijst medewerkertevredenheid
Vragenlijst medewerkertevredenheid

Vragenlijst medewerkertevredenheid Hieronder vindt u de vragenlijst voor het vaststellen van medewerkertevredenheid binnen uw organisatie.Deze vragenlijst is onderdeel van De Balanced Scorecard for HRM, behorend bij het HRM perspectief. De vragenlijst vormt tezamen met de Motivatie index, Empowerment index en de Leiderschapsindex het meetpunt voor het strategisch uitgangspunt: het behoud van de werknemer.

  • Onderdeel A bevat een aantal vragen over uzelf en de positie die u op dit moment vervult.
  • Onderdeel B heeft betrekking op verschillende aspecten van het werk die men waardevol kan vinden. Door beantwoording ontstaat een gedetailleerd beeld wat u onder een "ideale werksituatie" verstaat.
  • Onderdeel C geeft inzicht in hoeverre de huidige werksituatie aan dat ideaalbeeld voldoet.

De meeste vragen kunnen eenvoudig beantwoord worden door een cirkeltje te zetten rond een aangegeven antwoordmogelijkheid. In de tekst staat aangegeven wat elke waardering inhoudt. In enkele gevallen wordt inhoudelijke informatie van u gevraagd.

De vragen zullen zodanig verwerkt worden dat volstrekte anonimiteit is gewaarborgd.

Deze tool is ingezonden door onze netwerker Gijs Houtzagers . Heeft u ook een tool ontwikkeld? Deel deze dan met alle netwerkers, mail de tool naar info@hrnetwerk.nl.


Download deze tool:

LinksAan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • Werkgevers krijgen compensatie bij zieke 56-plussers

    Werkgevers die vanaf volgend jaar iemand van 56 jaar of ouder in dienst nemen, krijgen compensatie van de overheid als die werknemer vanwege ziekte uitvalt. De compensatie geldt alleen wanneer er mensen worden aangenomen die werkloos zijn en een WW-uitkering krijgen. Dat staat in een wet van demissionair minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) waarmee het kabinet vrijdag heeft ingestemd....