HR kennis
Home » HR kennis » 9. Uitstroom » Tools » Voorbeeld beeindigingsovereenkomst
Voorbeeld beeindigingsovereenkomst

Als een arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden wordt beëindigd, is het verstandig om de gemaakte afspraken schriftelijk vast te leggen. Hier volgt een voorbeeld met een aantal veel voorkomende afspraken.Als een arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden wordt beëindigd, is het verstandig om de gemaakte afspraken schriftelijk vast te leggen. Hieronder volgt een voorbeeld met een aantal veel voorkomende afspraken. Andere afspraken zijn mogelijk en vaak ook nodig. Raadpleeg daarom altijd een arbeidsrechtadvocaat.


Bron

Beschikbaar gesteld door: ADP, Services for Payroll & HRDownload deze tool:

Links

Ontslagdossier.nlAan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • Volgens Hof van Justitie EU behoudt werknemer rechten bij snelle doorstart

    Het Hof van Justitie van de Europese Unie heeft bepaald dat oud-medewerkers van het failliete kinderopvangbedrijf Estro wel aanspraak kunnen maken op hun arbeidsrechten na het bankroet en de snelle doorstart van het bedrijf. Het Hof neemt hiermee een in maart gepubliceerd advies van de advocaat-generaal over. De rechtbank van Midden-Nederland, waar vakbond FNV en vier oud-medewerkers een zaak tege...