HR kennis
Home » HR kennis » 8. Gezondheidsmanagement » Tools » Verzuimberekenaar
VerzuimberekenaarVeel ondernemers zijn zich niet bewust van de kosten die aan ziekteverzuim zijn verbonden. Of anders gezegd; wat een verlaging ervan kan opleveren. Om snel inzicht te krijgen in de totale kosten is de verzuimberekenaar ontwikkeld. De berekening kan plaatsFiguur: ziekteverzuim berekening kosten en besparing


Door in dit Microsoft Excel werkblad 3 gegevens in te voeren (groene velden) worden de andere gegevens automatisch berekend.

Ziekteverzuim registratie in Excel
Om het beheer van ziekteverzuim te vereenvoudigen is een oplossing in Excel ontwikkeld. Klik hier om naar ziekteverzuim in Excel te gaan.

Bron
Easy Template

Download deze tool:

Links
http://www.easytemplate.nl/

Aan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • Bedrijven moeten voor innovatie meer samenwerken

    Bedrijven moeten binnen hun groeistrategie beter nadenken over strategieën om met andere bedrijven samen te werken. Samen innoveren is onontbeerlijk, stelt hoogleraar samenwerking en innovatie Vareska van de Vrande. Innovatieve groei door samenwerking is het thema van de inaugurele rede die Van de Vrande vrijdag 2 juni op de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam...