HR kennis
Home » HR kennis » 6. Arbeidsvoorwaarden » Tools » Online loonberekening
Online loonberekening

Maak nu een online salarisberekening. Hiermee kunt u snel een bruto-netto berekening of een netto-bruto berekening maken.


Berekening loonkosten

E-Prepay is volledig aangepast aan de wettelijke regelingen die per 1 januari van het nieuwe jaar gelden. U kunt natuurlijk ook nog gebruik maken van E-Prepay vorig jaar. Op deze manier is het mogelijk vergelijkende loonberekeningen te maken tussen twee opvolgende jaren.

Online salarisberekening met E-prepay

E-Prepay is afgeleid van Prepay. Prepay biedt een groot aantal extra mogelijkheden, zoals koppeling aan de salarisgegevens in ADP Perman en ADP Workforce, rekenen met secundaire beloningen en arbeidsvoorwaarden, en weergave van het eindplaatje voor de werkgever inclusief de bijkomende loonkosten.


Bron

Dit dossier is beschikbaar gesteld door ADP, Services for Payroll & HRAan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties

Geen gegevens.
  • Is ‘mobbing’ grond voor schadevergoeding?

    Een kwaliteitsfunctionaris op de afdeling medische microbiologie van een ziekenhuis eist schadevergoeding wegens ‘mobbing’. Ziet de kantonrechter aanwijzingen voor systematisch pesten door haar leidinggevende? In 2011 speelt de accreditatie van het microbiologisch laboratorium een belangrijke rol. Tussen de nu 59-jarige werkneemster en haar leidinggevende – een arts-microbioloog ...