HR kennis
Home » HR kennis » 6. Arbeidsvoorwaarden » Tools » Online loonberekening
Online loonberekening

Maak nu een online salarisberekening. Hiermee kunt u snel een bruto-netto berekening of een netto-bruto berekening maken.


Berekening loonkosten

E-Prepay is volledig aangepast aan de wettelijke regelingen die per 1 januari van het nieuwe jaar gelden. U kunt natuurlijk ook nog gebruik maken van E-Prepay vorig jaar. Op deze manier is het mogelijk vergelijkende loonberekeningen te maken tussen twee opvolgende jaren.

Online salarisberekening met E-prepay

E-Prepay is afgeleid van Prepay. Prepay biedt een groot aantal extra mogelijkheden, zoals koppeling aan de salarisgegevens in ADP Perman en ADP Workforce, rekenen met secundaire beloningen en arbeidsvoorwaarden, en weergave van het eindplaatje voor de werkgever inclusief de bijkomende loonkosten.


Bron

Dit dossier is beschikbaar gesteld door ADP, Services for Payroll & HRAan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • Bedrijven moeten voor innovatie meer samenwerken

    Bedrijven moeten binnen hun groeistrategie beter nadenken over strategieën om met andere bedrijven samen te werken. Samen innoveren is onontbeerlijk, stelt hoogleraar samenwerking en innovatie Vareska van de Vrande. Innovatieve groei door samenwerking is het thema van de inaugurele rede die Van de Vrande vrijdag 2 juni op de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam...