HR kennis
Home » HR kennis » 1. Beleid & Strategie » Tools » Medewerkerstevredenheidsonderzoek II
Medewerkerstevredenheidsonderzoek II

Medewerkertevredenheid, motivatie en arbeidsbeleving staan volop in de belangstelling omdat het belangrijke indicatoren zijn voor een geslaagd personeelsbeleid.

  • Bent u tevreden over de inhoud en variatie van de werkzaamheden die u uitvoert? Vindt u dat er voldoende uitdaging in uw werkzaamheden zit? Zo ja, waarom? Zo nee, waarom niet?
  • Vindt u voldoende in de gelegenheid wordt gestelt om opleidingen te volgen?
  • Wilt u nog werken bij XXXX over 1 jaar? Indien ja, waarom wel?, indien nee, waarom niet?

Voor het hele medewerkerstevredenheidsonderzoek kunt u het document downloaden, met de hieronder weergegeven downloadknop.

Deze tool is ingezonden door onze netwerker Dhr. S.E. Eggelaar. Heeft u ook een tool ontwikkeld? Deel deze dan met alle netwerkers, mail de tool naar info@hrnetwerk.nl.

Download deze tool:

LinksAan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • Werkgevers krijgen compensatie bij zieke 56-plussers

    Werkgevers die vanaf volgend jaar iemand van 56 jaar of ouder in dienst nemen, krijgen compensatie van de overheid als die werknemer vanwege ziekte uitvalt. De compensatie geldt alleen wanneer er mensen worden aangenomen die werkloos zijn en een WW-uitkering krijgen. Dat staat in een wet van demissionair minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) waarmee het kabinet vrijdag heeft ingestemd....