HR kennis
Home » HR kennis » 9. Uitstroom » Tools » De 10 meest gestelde vragen over collectief ontslag
De 10 meest gestelde vragen over collectief ontslagMet name in geval van economische tegenspoed worden er binnen ondernemingen de nodige reorganisaties doorgevoerd. Vaak leiden deze reorganisaties tot - al dan niet - gedwongen ontslagen. In sommige gevallen is de bedrijfseconomische situatie van de onderneming dermate ongezond dat er grote aantallen werknemers tegelijk of kort na elkaar ontslagen dienen te worden. Wanneer er ten minste 20 werknemers tegelijk of kort na elkaar worden ontslagen is er wettelijk sprake van een collectief ontslag.

Zie de download voor de 10 meest gestelde vragen en antwoorden over collectief ontslag.


Download deze tool:

Aan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • Bedrijven moeten voor innovatie meer samenwerken

    Bedrijven moeten binnen hun groeistrategie beter nadenken over strategieën om met andere bedrijven samen te werken. Samen innoveren is onontbeerlijk, stelt hoogleraar samenwerking en innovatie Vareska van de Vrande. Innovatieve groei door samenwerking is het thema van de inaugurele rede die Van de Vrande vrijdag 2 juni op de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam...