HR kennis
Home » HR kennis » 3. Werving & Selectie » Tools » Checklist beoordeling sollicitatiebrieven
Checklist beoordeling sollicitatiebrieven

De komende checklist is bedoeld om een kort schematisch overzicht te verkrijgen van de binnengekomen sollicitatiebrieven.

U kunt vanaf deze pagina de checklist beoordeling sollicitatiebrieven downloaden. Deze checklist helpt u bij het beoordelen van (een groot aantal) sollicitatiebrieven. Want als u een aantal brieven heeft gelezen, is het vrijwel onmogelijk om nog gedetailleerd te weten wat er in vorige brieven stond. Laat daarom onderstaand schema invullen door een ieder die de brieven leest, dat scheelt u een hoop extra werk!

De sollicitatiebrieven zijn beoordeeld aan de hand van het volgende waarderingssysteem:
- -, -, +/-, +, + + en NB wat voor Niet Bekend staat.

Download deze tool:

LinksAan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • Bedrijven moeten voor innovatie meer samenwerken

    Bedrijven moeten binnen hun groeistrategie beter nadenken over strategieën om met andere bedrijven samen te werken. Samen innoveren is onontbeerlijk, stelt hoogleraar samenwerking en innovatie Vareska van de Vrande. Innovatieve groei door samenwerking is het thema van de inaugurele rede die Van de Vrande vrijdag 2 juni op de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam...