HR kennis
Home » HR kennis » 9. Uitstroom » Tools » Checklist beeindigingsovereenkomst
Checklist beeindigingsovereenkomst

Als een arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden wordt beeindigd, worden de door de werkgever en de werknemer gemaakte afspraken in een beeindigingovereenkomst vastgelegd.Als een arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden wordt beëindigd, worden de door de werkgever en de werknemer gemaakte afspraken in een beëindigingovereenkomst vastgelegd. Het is belangrijk hierbij niets over het hoofd te zien. Deze checklist kan daarbij helpen.


Bron

Beschikbaar gesteld door: Ontslagdossier.nlDownload deze tool:

Links

Ontslagdossier.nlAan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties

Geen gegevens.
  • Is ‘mobbing’ grond voor schadevergoeding?

    Een kwaliteitsfunctionaris op de afdeling medische microbiologie van een ziekenhuis eist schadevergoeding wegens ‘mobbing’. Ziet de kantonrechter aanwijzingen voor systematisch pesten door haar leidinggevende? In 2011 speelt de accreditatie van het microbiologisch laboratorium een belangrijke rol. Tussen de nu 59-jarige werkneemster en haar leidinggevende – een arts-microbioloog ...