HR kennis
Home » HR kennis » 9. Uitstroom » Tools » Checklist beeindigingsovereenkomst
Checklist beeindigingsovereenkomst

Als een arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden wordt beeindigd, worden de door de werkgever en de werknemer gemaakte afspraken in een beeindigingovereenkomst vastgelegd.Als een arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden wordt beëindigd, worden de door de werkgever en de werknemer gemaakte afspraken in een beëindigingovereenkomst vastgelegd. Het is belangrijk hierbij niets over het hoofd te zien. Deze checklist kan daarbij helpen.


Bron

Beschikbaar gesteld door: Ontslagdossier.nlDownload deze tool:

Links

Ontslagdossier.nlAan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • Bedrijven moeten voor innovatie meer samenwerken

    Bedrijven moeten binnen hun groeistrategie beter nadenken over strategieën om met andere bedrijven samen te werken. Samen innoveren is onontbeerlijk, stelt hoogleraar samenwerking en innovatie Vareska van de Vrande. Innovatieve groei door samenwerking is het thema van de inaugurele rede die Van de Vrande vrijdag 2 juni op de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam...