HR kennis
Home » HR kennis » 8. Gezondheidsmanagement » Tools » Arbo Checklist
Arbo Checklist

Op deze pagina vindt u een checklist die u kunt gebruiken om te checken of de kantoorwerkplekken voldoen aan de regels die in de Arbo-wet zijn gesteld.

U kunt vanaf deze pagina een arbo-checklist downloaden. Deze checklist is toepasbaar voor kantoorwerkplekken. In deze checklist vindt u de eisen die gesteld worden aan werkplek en apparatuur. Middels de checklist kunt u concluderen of de werkplekken voldoen aan de eisen die gesteld worden in de Arbo-wet.

Download deze tool:

LinksAan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • Bedrijven moeten voor innovatie meer samenwerken

    Bedrijven moeten binnen hun groeistrategie beter nadenken over strategieën om met andere bedrijven samen te werken. Samen innoveren is onontbeerlijk, stelt hoogleraar samenwerking en innovatie Vareska van de Vrande. Innovatieve groei door samenwerking is het thema van de inaugurele rede die Van de Vrande vrijdag 2 juni op de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam...