HR kennis
Home » HR kennis » 8. Gezondheidsmanagement » Tools » Arbo Checklist
Arbo Checklist

Op deze pagina vindt u een checklist die u kunt gebruiken om te checken of de kantoorwerkplekken voldoen aan de regels die in de Arbo-wet zijn gesteld.

U kunt vanaf deze pagina een arbo-checklist downloaden. Deze checklist is toepasbaar voor kantoorwerkplekken. In deze checklist vindt u de eisen die gesteld worden aan werkplek en apparatuur. Middels de checklist kunt u concluderen of de werkplekken voldoen aan de eisen die gesteld worden in de Arbo-wet.

Download deze tool:

LinksAan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties

Geen gegevens.
  • Is ‘mobbing’ grond voor schadevergoeding?

    Een kwaliteitsfunctionaris op de afdeling medische microbiologie van een ziekenhuis eist schadevergoeding wegens ‘mobbing’. Ziet de kantonrechter aanwijzingen voor systematisch pesten door haar leidinggevende? In 2011 speelt de accreditatie van het microbiologisch laboratorium een belangrijke rol. Tussen de nu 59-jarige werkneemster en haar leidinggevende – een arts-microbioloog ...