HR kennis
Home » HR kennis » 10. Personeelsadministratie » Rapporten » Whitepaper Payroll Outsourcing in Europe
Whitepaper Payroll Outsourcing in EuropeWhitepaper Payroll Outsourcing in Europe

Interessant voor HR-managers en managers van kleine en grote bedrijven.

De whitepaper Payroll Outsourcing in Europe geeft een compleet overzicht van de stand van zaken met betrekking tot salarisadministratie en de kosten daarvan. Vanuit dit kader wordt geanalyseerd welke drijfveren bedrijven hebben om een externe partner te zoeken voor hun loonadministratie.

Payroll Outsourcing in Europe
Wie meer wil weten over outsourcing kan hierover lezen in de Engelstalige white paper uitgegeven door ADP met de titel "Payroll Outsourcing in Europe". De uitgave is vooral interessant voor HR-managers en managers van kleine en grote bedrijven. In deze whitepaper staat een compleet overzicht van de stand van zaken met betrekking tot loonadministratie en de kosten daarvan.

Vanuit dit kader wordt geanalyseerd welke drijfveren bedrijven hebben om een externe partner te zoeken om hun salarisadministratie aan uit te besteden. Te beginnen met historische feiten - continuïteit, accuratesse en het voldoen aan de wet - tot nieuwe uitdagingen zoals de concentratie op core business, de strategische bijdrage van HR aan de resultaten en de globalisatie van processen.

Uitbesteding
In de white paper worden de verschillende diensten die op de markt beschikbaar zijn omschreven en ingedeeld naar toegevoegde waarde en economische efficiëntie. Het stuk is daardoor ook een evaluatie van het aanbod aan uitbestedingdiensten. Daarna wordt uitgelegd hoe u de beste keuze maakt uit de diverse diensten, hoe u een project kunt opzetten en een partner kiest. Bovendien wordt een aantal belangrijke maar vaak vergeten aspecten belicht: betrokkenheid van het algemene management, veranderingsmanagement en het bestuurmodel. Als laatste wordt het menselijke aspect belicht, omdat uit ervaring blijkt dat een geslaagde samenwerking niet alleen afhangt van vaardigheden, maar dat ook inzicht en flexibiliteit van belang zijn.

Download whitepaper ''Payroll Outsourcing in Europe''


Bron

Dit dossier is beschikbaar gesteld door ADP, Services for Payroll & HRAan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties

Geen gegevens.
  • Werknemers leren meer van dagelijks werk dan van cursussen

    Werknemers leren meer van hun dagelijkse werk dan van cursussen. Ze doen bijvoorbeeld kennis op door samen te werken met collega's. Dat blijkt uit een enquête (pdf) die de Universiteit Maastricht hield onder ruim 5.500 respondenten, onder wie 3.700 werkenden. Maar liefst 85 procent van de momenten waarop werknemers op de werkvloer leren, vindt plaats in een informele setting. In slechts 15 p...