HR kennis
Home » HR kennis » 9. Uitstroom » Dossiers » Toepassing van de nieuwe kantonrechtersformule
Toepassing van de nieuwe kantonrechtersformuleDe nieuwe kantonrechtersformule is op 1 januari 2009 ingegaan. Wat de nieuwe kantonrechtersformule inhoudt en op welke punten deze is gewijzigd ten opzichte van de oude kantonrechtersformule leest u in dit artikel. Hierbij komen ook interessante aspecten bij het toepassen van de kantonrechtersformule aan de orde, zoals korte dienstverbanden, afwijkende arbeidsmarktpositie van de werknemer, een slechte financiële positie van de werkgever en pensioen.

Lees hier het volledige artikel 'Toepassing van de nieuwe kantonrechtersformule'


Aan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties

Geen gegevens.
  • Is ‘mobbing’ grond voor schadevergoeding?

    Een kwaliteitsfunctionaris op de afdeling medische microbiologie van een ziekenhuis eist schadevergoeding wegens ‘mobbing’. Ziet de kantonrechter aanwijzingen voor systematisch pesten door haar leidinggevende? In 2011 speelt de accreditatie van het microbiologisch laboratorium een belangrijke rol. Tussen de nu 59-jarige werkneemster en haar leidinggevende – een arts-microbioloog ...