HR kennis
Home » HR kennis » 9. Uitstroom » Dossiers » Toepassing van de nieuwe kantonrechtersformule
Toepassing van de nieuwe kantonrechtersformuleDe nieuwe kantonrechtersformule is op 1 januari 2009 ingegaan. Wat de nieuwe kantonrechtersformule inhoudt en op welke punten deze is gewijzigd ten opzichte van de oude kantonrechtersformule leest u in dit artikel. Hierbij komen ook interessante aspecten bij het toepassen van de kantonrechtersformule aan de orde, zoals korte dienstverbanden, afwijkende arbeidsmarktpositie van de werknemer, een slechte financiële positie van de werkgever en pensioen.

Lees hier het volledige artikel 'Toepassing van de nieuwe kantonrechtersformule'


Aan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • Bedrijven moeten voor innovatie meer samenwerken

    Bedrijven moeten binnen hun groeistrategie beter nadenken over strategieën om met andere bedrijven samen te werken. Samen innoveren is onontbeerlijk, stelt hoogleraar samenwerking en innovatie Vareska van de Vrande. Innovatieve groei door samenwerking is het thema van de inaugurele rede die Van de Vrande vrijdag 2 juni op de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam...