HR kennis
Home » HR kennis » 2. Organisatie & Functie » Dossiers » Reputation and The War for talent
Reputation and The War for talentDit Engelstalige dossier gaat dieper in op "de oorlog naar talenten". Door middel van een wereldwijd onderzoek bij studenten blijkt bijvoorbeeld dat de reputatie van het bedrijf een grote rol speelt. Een goede reputatie betekent echter meer dan de winstgevendheid en de kwaliteit van de producten. Meer conclusies en aanbevelingen naar aanleiding van dit onderzoek vindt u in de download.


Download deze tool:

Aan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • Bedrijven moeten voor innovatie meer samenwerken

    Bedrijven moeten binnen hun groeistrategie beter nadenken over strategieën om met andere bedrijven samen te werken. Samen innoveren is onontbeerlijk, stelt hoogleraar samenwerking en innovatie Vareska van de Vrande. Innovatieve groei door samenwerking is het thema van de inaugurele rede die Van de Vrande vrijdag 2 juni op de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam...