HR kennis
Home » HR kennis » 6. Arbeidsvoorwaarden » Dossiers » Pensioen 2015: bent u al begonnen?
Pensioen 2015: bent u al begonnen?

De overheid heeft opnieuw de regels voor pensioen gewijzigd. Daardoor is de fiscale ruimte vanaf 2015 nog verder gekrompen. De pensioenregeling van het bedrijf moet binnen de nieuwe, nauwere, fiscale eisen blijven. Het is heel goed mogelijk dat er daarvoor zaken moeten worden aangepast.

2015 klinkt ver weg, maar als de regeling inderdaad aangepast moet worden, moet er heel wat gebeuren.

Lees hier hoe je er in één klap achter kunt komen hoe dit nu allemaal zit en wat de eventuele effecten voor jouw bedrijf zijn.
Download deze tool:

Links

http://www.edmondhalley.nl/pensioen2015/Aan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • Bedrijven moeten voor innovatie meer samenwerken

    Bedrijven moeten binnen hun groeistrategie beter nadenken over strategieën om met andere bedrijven samen te werken. Samen innoveren is onontbeerlijk, stelt hoogleraar samenwerking en innovatie Vareska van de Vrande. Innovatieve groei door samenwerking is het thema van de inaugurele rede die Van de Vrande vrijdag 2 juni op de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam...