HR kennis
Home » HR kennis » 1. Beleid & Strategie » Dossiers » HRM en Integriteit - Onlosmakelijk verbonden
HRM en Integriteit - Onlosmakelijk verbonden

De laatste jaren is de aandacht voor integriteit in de openbare sector toegenomen. Dat blijkt uit aangescherpte wetgeving, de oprichting van diverse bureaus integriteit op verschillende niveaus en de ontwikkeling van tal van nieuwe integriteitsinstrumenteDe laatste jaren is de aandacht voor integriteit in de openbare sector toegenomen. Dat blijkt uit aangescherpte wetgeving, de oprichting van diverse bureaus integriteit op verschillende niveaus en de ontwikkeling van tal van nieuwe integriteitsinstrumenten en maatregelen, zoals:
- risicoanalyses;
- integriteitsaudits;
- vertrouwenspersonen integriteit;
- dilemmatrainingen;
- gedragscodes;
- etc.


Bron

BIOS (Bureau Integriteitsbevordering Openbare Sector)Download deze tool:

Aan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • Werkgevers krijgen compensatie bij zieke 56-plussers

    Werkgevers die vanaf volgend jaar iemand van 56 jaar of ouder in dienst nemen, krijgen compensatie van de overheid als die werknemer vanwege ziekte uitvalt. De compensatie geldt alleen wanneer er mensen worden aangenomen die werkloos zijn en een WW-uitkering krijgen. Dat staat in een wet van demissionair minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) waarmee het kabinet vrijdag heeft ingestemd....