HR agenda
Home » HR agenda » HR Strategisch Jaarcongres

Als gesprekspartner van het managementteam wordt van je verwacht dat je een belangrijke bijdrage levert aan de strategie van jouw organisatie en strategisch HR advies kan bieden. Dit advies kan pas strategisch zijn als het enerzijds in lijn ligt met de organisatiedoelstellingen en anderzijds concrete resultaten kan aantonen. 

 

Tijdens deze vernieuwde editie van het HR Strategisch Jaarcongres ga je samen met dé goeroes op HR-gebied aan de slag met deze belangrijke topics. Krijg in één dag alle informatie over nieuwe en relevante trends, de visie van onze topsprekers en ervaringen van vakgenoten. Wordt hierdoor de gesprekspartner voor het management en adviseer hen hoe de organisatie fit wordt en blijft voor de toekomst.

 

U betaalt standaard € 299. Tot 10 maart profiteert u echter van € 20 korting en betaalt u slechts € 279. Deze prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

 Startdatum
: 11-04-2017
Einddatum
: 11-04-2017
Soort
: Congres
Prijs
: 299,-
Plaats
: Jaarbeurs Utrecht

Link naar de website »

Contact informatie:
Contactpersoon: Telefoon: E-mail:
Laura Driezes +31 (0)20 515 96 29 laura.driezes@reedbusiness.nl
Webform:    

Stuur door      Download in Outlook      Toevoegen

Rating: 0.0/5 (0 stemmen)


Sociale Media
    
    
    
  • Bedrijven moeten voor innovatie meer samenwerken

    Bedrijven moeten binnen hun groeistrategie beter nadenken over strategieën om met andere bedrijven samen te werken. Samen innoveren is onontbeerlijk, stelt hoogleraar samenwerking en innovatie Vareska van de Vrande. Innovatieve groei door samenwerking is het thema van de inaugurele rede die Van de Vrande vrijdag 2 juni op de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam...