HR agenda
Home » HR agenda » HR Strategisch Jaarcongres

Als gesprekspartner van het managementteam wordt van je verwacht dat je een belangrijke bijdrage levert aan de strategie van jouw organisatie en strategisch HR advies kan bieden. Dit advies kan pas strategisch zijn als het enerzijds in lijn ligt met de organisatiedoelstellingen en anderzijds concrete resultaten kan aantonen. 

 

Tijdens deze vernieuwde editie van het HR Strategisch Jaarcongres ga je samen met dé goeroes op HR-gebied aan de slag met deze belangrijke topics. Krijg in één dag alle informatie over nieuwe en relevante trends, de visie van onze topsprekers en ervaringen van vakgenoten. Wordt hierdoor de gesprekspartner voor het management en adviseer hen hoe de organisatie fit wordt en blijft voor de toekomst.

 

U betaalt standaard € 299. Tot 10 maart profiteert u echter van € 20 korting en betaalt u slechts € 279. Deze prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

 Startdatum
: 11-04-2017
Einddatum
: 11-04-2017
Soort
: Congres
Prijs
: 299,-
Plaats
: Jaarbeurs Utrecht

Link naar de website »

Contact informatie:
Contactpersoon: Telefoon: E-mail:
Laura Driezes +31 (0)20 515 96 29 laura.driezes@reedbusiness.nl
Webform:    

Stuur door      Download in Outlook      Toevoegen

Rating: 0.0/5 (0 stemmen)


Sociale Media
    
    
    
HR agenda - Top 1 events
  • Werknemers leren meer van dagelijks werk dan van cursussen

    Werknemers leren meer van hun dagelijkse werk dan van cursussen. Ze doen bijvoorbeeld kennis op door samen te werken met collega's. Dat blijkt uit een enquête (pdf) die de Universiteit Maastricht hield onder ruim 5.500 respondenten, onder wie 3.700 werkenden. Maar liefst 85 procent van de momenten waarop werknemers op de werkvloer leren, vindt plaats in een informele setting. In slechts 15 p...


Geen gegevens.