HR nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Uw product of dienst onder de aandacht brengen van de HR- professional?

Wekelijks brengt HRnetwerk.nl een informatieve nieuwsbrief uit. Deze nieuwsbrief wordt per e-mail verstuurd naar HR-professionals en bevat een update van alle nieuwe informatie op HRnetwerk.nl. Naast het laatste nieuws, actuele jurisprudentie, de nieuwste vacatures en komende agenda-items zijn hier ook nieuwe kennis-items en columns te vinden. Al met al veel nuttige informatie voor de HR-man / HR-vrouw. Kan deze ook profijt hebben van uw dienst of product? Per nieuwsbrief reserveren wij één blok als advertentieruimte.

De investering voor deze ruimte is € 100,- per nieuwsbrief, inclusief banner of logo van 234 x 60 pixels, een omschrijving van 200 woorden en een link naar uw website. De tekst en de banner kunt u ons per e-mail toesturen.

Meer mogelijkheden

>> Voor het plaatsen van HR-evenementen in onze nieuwsbrieven kijkt u hier

>> U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief

Contact

Vragen? Meer informatie? Stuur ons een e-mail.
Contactpersoon: Marijn Karkdijk

Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
  • HR Vacature Nieuwsbrief
    Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven

Geen gegevens.
  • Werknemers leren meer van dagelijks werk dan van cursussen

    Werknemers leren meer van hun dagelijkse werk dan van cursussen. Ze doen bijvoorbeeld kennis op door samen te werken met collega's. Dat blijkt uit een enquête (pdf) die de Universiteit Maastricht hield onder ruim 5.500 respondenten, onder wie 3.700 werkenden. Maar liefst 85 procent van de momenten waarop werknemers op de werkvloer leren, vindt plaats in een informele setting. In slechts 15 p...